Verzorgingen & prijzen
Gelaat
Laat de beslommeringen van je afglijden en je huid weer stralen met een gelaatsverzorging bij Anemoon, een geurig geheel van precieze toetsen en handelingen die het gezicht en de huid stimuleren en doen opleven.
Lichaam
Vind de tijd om volledig te ontspannen met een lichaamsmassage. Met opgewarmde olie, op maat van jouw lichaam en voorkeur, worden de spieren zachtjes gemasseerd en de doorbloeding geactiveerd. Allemaal in stilte, met veel aandacht voor het hele lichaam en eventuele blokkades en als resultaat een totaal gevoel van welbevinden en ontspanning.
Massage bij kanker
Verzacht de pijn van ziek zijn en de angst voor het onzekere met een hele zachte massage en eventueel effluages, aangepast aan het hele ziektebeeld en met aandacht voor het lymfeprotocol. 
Voeten
Laat je voeten verwennen en tot in de puntjes verzorgen zodat ze weer fris en netjes in je slippers, schoenen en laarzen passen. Kies voor een all-in of luxe pedicure zodat je voeten – en dus ook jij – zich weer goed voelen.
Handen
Beloon je handen met een deugddoende massage en een behandeling die ze weer glad, soepel en elegant maken. Kies voor een all-in of luxe manicure zodat je handen – en dus ook jij – zich weer goed voelen.
Ontharing
Storende of ontsierende haartjes laten verwijderen gebeurt snel en efficient bij Anemoon met pincet en/of hars. De huid wordt daarbij langs alle kanten gespaard door ze te koelen, te kalmeren en te voeden met de ondersteunende producten van Dr.Hauschka. Na de ontharing is de huid extra gevoelig en daarom krijgt ze nog een natuurlijke verzorging met biodynamische producten, zonder lichaamsvreemde en schadelijke stoffen die in traditionele verzorgingsproducten zitten.
Make-up
Make-up bij Mooimakerij Anemoon zet op een natuurlijke manier de troeven van je gezicht in de kijker. Met schaduwen, kleuren en contrasten toont ze de schoonheid in jouw gezicht. De 100% biologische make-up is ook veel beter voor je huid.
Arrangementen
Soms heb je het gewoon allemaal nodig. Kies dan voor een all-in behandeling en geef je over aan een totaalverzorging bij Anemoon.

Pin It on Pinterest

Share This