Voorlopige klantenstop

Voorlopig neem ik geen nieuwe klanten voor Anemoon aan. Ben je al klant? Contacteer Anemoon dan voor een afspraak.

Bedankt voor het begrip.

Ann

Klanten  over Anemoon

“Bedankt voor de super behandeling en de warme ontvangst. Dikke zoen”

 

Margo

Read more

“Bij Anemoon krijg je waar voor je geld: een warm onthaal, een kwaliteitsvolle behandeling en altijd met de glimlach. Topadres!”

 

Bianca

Read more

“Anemoon doet haar behandelingen met hart en ziel en dat voel je”

 

Yvonne

Read more

“Een warm ontvangst en een zeer aangename ervaring! Met pijnlijke voeten ging ik binnen en op wolkjes wandelde ik buiten”

 

Josée

Read more

“Anemoon is de uitgelezen plaats om je eens heerlijk en vakkundig te laten verwennen. Goeie verzorging en zeker niet prijzig. Ik kom hier elke 5 weken gelukkig buiten”

 

Bie

Read more

“Bij Anemoon word ik niet alleen mooier aan de buitenkant maar vooral de inwendige mens, de ziel in mij komt tot rust. In de handen van Anemoon voel ik me veilig en gesterkt om een al (té) lang leven met Kanker steeds maar weer opnieuw te bestrijden. Je komt er op een warm bed terug thuis en je voelt opnieuw de veiligheid , de geborgenheid van weleer opwellen….en dat alleen maar met een súperzachte, uitgekiende en veilige massage bestemd voor wankele zielen als die van mij. Bedankt daarvoor !”

 

Marc Van Eeghem

Read more

“Pure verwennerij bij Mooimakerij Anemoon. Professioneel verzorgd, verwend en gekoesterd!”

 

Ilse

Read more

“Heerlijk verwend met zalige producten door professionele handen. De warme sfeer en de gezellige babbel krijg je er zo bij. Mooimakerij voor hart en ziel! Bedankt x”

 

Kitty

Read more

“Bedankt An. Je hebt me weer heerlijk verwend. De lichaamsmassage was fantastisch”

 

Dani

Read more

“Mooi gemaakt en super verwend door mooimakerij anemoon! Genoten van de huiselijke sfeer, de natuurlijke geurtjes en producten, de lieve warme ontvangst, fijne babbel en vakkundige behandeling! Fijn je te hebben gevonden! Xxx”

 

Nathalie

Read more

Schoonheidsinstituut Anemoon

Ann Bouts van Anemoon zuivert, verzorgt en verwent je huid. Ze weet welke huid wat precies nodig heeft, ze past enkel en alleen zuivere behandelingen toe, gebruikt 100% biologisch-dynamische producten van Dr. Hauschka en is expert in aromatherapie.

Pin It on Pinterest

Share This